Vi har som mål att förenkla våra kunders vardag genom att vara en stabil, pålitlig och flexibel leverantör av pumpar för industri och projekt. Det är därför vi väljer att leverera pumpar där våra kunder är, oavsett om det är i Sverige eller utanför våra gränsen.

Vi kan leverera pumpar och pumpsystem över hela världen och tillhandahåller professionell rådgivning och vägledning i de områden som just ditt företag behöver när Ni behöver det.

Kontakta oss gärna för mer information om lokala och internationella leveranser.

Svensk pumpleverantör

Även om våra kunder huvudsakligen är svenska företag och entreprenörer så betyder det inte nödvändigtvis att det är i Sverige som de har sin dagliga verksamhet. Svenska företag som vill ha en säker, svensk leverantör av pumpar och utrustning till sina projekt utomlands kan tryggt kontakta oss på Pump och Vattenteknik AB.

Vi vet av erfarenhet att det inte alltid är lätt att hitta lokala leverantörer som levererar på en tillfredställande nivå och kan ge den kundsupport och uppföljning som är nödvändig. Det är därför vi vill vara där för våra kunder och ge dem den säkerhet och kvalité de behöver i deras vardag.

Strävar efter korta transportsträckor

Eftersom vi levererar otaliga pumpar utomlands har vi väletablerade transportrutiner och kan i praktiken levererar purprat vart du än är. Leveranser utomlands är något vi vill vara konkurrenskraftiga på och försöker därför hitta fabriker med produktion nära områden som vi levererar mycket till. Detta är en stor fördel för våra kunder som får kortare leveranstider för sin utrustning, samtidigt är det mer hållbart att hålla transporterna nere så mycket som möjligt.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Utför ditt företag projekt eller annan verksamhet utomlands och vill ha en seriös och kompetent leverantör av pumpar och utrustning? Då vill vi att du kontaktar oss! vi levererar pumpar från de flesta tillverkare på marknaden och är inte bundna till märken eller leverantör. Hos oss får du därmed den pump eller utrustning som passar din verksamhet och arbetsuppgifter bäst.

Vi hjälper gärna till vid planering och projektering genom att ger god vägledning så att Ni får ut det mesta av utrustningen från oss på Pump och Vattenteknik AB. Kontakta oss för ett trevligt samtal eller en icke bindande offert för ert nästa projekt.