Fiskerinäring

Livsmedelsbranchen är på stadig frammarsch med stora tekniska utmaningar. För att uppnå optimal drift i en hård och påfrestande miljö är det viktigt att utrustningen är gjord för ändamålet och täcker behovet.

Med fokus på snabbhet och flexibilitet

Inom livsmedelsindustrin jobbar man inte nio till fyra. Därför är det viktigt för oss att kunna leverera pumpar och utrustning med en hög grad av flexibilitet när Ni behöver det.

Trålare, fiskebåtar och andra aktörer inom fiskeindustrin är ofta på språng och det kan vara svårt att leverera utrustning. Vi samarbetar därför med en rad olika tillverkare över hela världen och har möjlighet att skicka både pumpar och reservdelar med flygfrakt direkt från fabrik till Er. Genom att ta bort lagerhållning bidrar också detta till en mer hållbar lösning för transport av utrustning.

Pumpar i material som tåler det mesta

Vi levererar en hel del utrustning till livsmedelsindustrin där ibland skärande pumpar för installation i brunnar, materialet i dessa applikationer står robust emot havsvatten. För båtar som sköter hanteringen och bearbetningen av fisk ombord är detta en bra lösning.

Med flera veckor till sjöss är det viktigt att förse manskapet med färskt sötvatten. Vi kan leverera leverera hydroforanläggnixngar som effektivt och miljö anpassat tillhandahåller dricksvatten ombord.

Vi kan leverera alla typer av pumpar

Vi levererar och installerar samt erbjuder service och reparationstjänster på alla typer av pumpar inom livsmedelsindustrin. Letar du efter en pump till din verksamhet? Kontakta oss gärna tidigt under planeringsfasen. Vi har hög kompetens inom pumpar och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt projekt. Vi kan leverera det du behöver – oavsett tillverkare.

Vi vill vara en stabil partner till våra kunder inom livsmedelsindustrin och bidrar gärna med vår expertis inom pumpteknik för att hitta optimala lösningar. Vi kan erbjuda hjälp var du än är – dygnet runt!

Är du intresserad av vilka lösningar vi kan erbjuda just dig? Skicka gärna en förfrågan i vårt kontakt formulär nedan.

Kontakt oss