Pedrollo producerar ett stort urval av högkvalitativa produkter

Hide Show

Pedrollo finns idag representerat i över 170 länder
världen över och levererar ett stort urval av pumpar för
vattenförsörjning, dränering och industri.

Vi erbjuder alla pumpar ur Pedrollos sortiment då det är en av
världens mest ansedda och pålitliga tillverkare. Oavsett om du letar
efter en avloppspump, vattenförsörjningspump eller behöver ett pumpsystem med en underhållsfri lösning – då är Pedrollo är det rätta
valet för dig.

Pedrollo finns representerat i över 170 länder

Vi erbjuder Pedrollo pumpar för användning inom många olika områden som dränering, vattenförsörjning och andra industri applikationer. Med en årlig tillverkning på över 2 miljoner enheter är det en stor pump och motor tillverkare att lita på.

Vi skräddarsyr för
optimal drift

Att välja rätt styrning av ditt system kan innebära stora ekonomiska besparingar i både energiförbrukning och livslängd på pumparna. Pump och Vattenteknik AB skräddarsyr tillsammans med våra partners automatisering för delar eller hela er anläggning vilket bidrar till en optimal lösning för Er under många år framöver.

Reservdelar och service av Pedrollo pumpar

Även om produkterna är producerade och utformade med tanke på lång livslängd och långa intervaller så kommer det finnas behov av regelbundet underhåll. Service och underhåll ökar effektiviteten och minskar reperationskostnader, Vi har originaldelar från alla representerade tillverkare.

Pedrollo möter
många behov

Oavsett vilken uppgift som du står inför finns det en energieffektiv pumplösning från Pedrollo som täcker dina behov.

Pumpanläggningarna är konstruerade för att vara robusta i krävande situationer med lång livslängd och enkelt underhåll.

Installation av Pedrollo pumpar och service

Vi är en totalleverantör av tjänster relaterade till alla typer av pumpar och system. Det innebär att vi naturligtvis också hjälper till med installation, reperation, underhåll och service uppdrag.

Vu erbjuder det mest omfattande serviceavtalet så att dina anläggningar fungerar optimalt. Genom att upptäcka mindre brister kan vi rätta till dem innan de utvecklas till dyra reperationer eller stillestånd.

Med regelbunden uppföljning av din installation upptäcker och korrigerar vi små fel, vilket drastiskt minskar risken för stillestånd.

Ta kontakt när du har en fråga eller önskar ett
icke förpliktande samtal gällande Pedrollo pumpar.