Dränering av insjöar

Vid oönskade vattenmängder i förbindelse med anläggningsarbete kan det vara nödvändigt att pumpa ut vatten från insjöar. Då¨är det avgörande att pumpen kan hantera stora mängder vatten på ett effektivt sätt men med miljö i åtanke.

Vi kan skreddersy pumpeanlegg for prosjektoppdrag med tømming av innsjø. Våre anlegg tilpasses jobben som skal utføres og sørger for optimal fremdrift i prosjektet. Vi kan skräddarsyr pumpanläggningar för projekt uppdrag vid tömning av insjöar. Våra anläggningar anpassas utefter varje projekts unika parametrar för att säkerställa optimal drift.

 

Robusta pumpar för pumpning av stora vattenmängder

När en insjö eller stora volymer av vatten skall tömas måste stora mängder vatten som skall flyttas under så kort tid som möjligt. Vi levererar robusta, dränkbara länspumpar med kraftig sugförmåga, utformade att arbeta mot både hög och låga vattennivåer.

Vi projekt som omfattar stora volymer er det lika viktigt att inte tillrinning sker, vi levererar lösningar som tar höjd för även detta senario.

 

Skräddarsytt system för ditt projekt

Till projekt uppdrag strävar vi alltid efter att leverera en anläggning som i samarbete med dig som projektledare uppfyller alla era krav. Många gånger skall utrustningen endast användas under uppdraget, därför hittar vi en lösning även för skräddarsydda uthyrnings lösningar för tillfällig användning.

Under projekteringen önskar vi så mycket underlag som är möjligt vad det gäller mängd, kapacitet och andra förhållanden som har betydelse för projektet. Ju mer information du kan ge oss, desto enklare blir det att hitta rätt pump. Vi är inte bundna till någon fabrikant och kan därför vara flexibla i valet av leverantör och lösning för just ditt projekt eller arbete som skall utföras.

 

Kompetent och tillgänglig samarbetspartner

Om der önskas kan vi driva anläggningen åt Er, men våra anläggningen sätter vi samman så helautomatiserade det går så att ni med enkelhet skall kunna använda enheterna på egen hand. Vid finns tillgängliga både i samband med driftsättning och service längs vägen för att säkerställa en effektiv drift.

I vilken utsträckning vi skall vara involverade avgör ni som kund. Med oss på Pump och vattenteknik AB som leverantör kan du vara säker på att du alltid har en kompetent och tillgänglig sparringpartner för dina stora projekt.

Kontakta oss för mer information gällande pumpanläggningar.

Kontakt oss