Pumpleverantör för sjöfart

Vardagen för aktörer inom sjöfarten är ofta oförutsägbart. Detta ställer krav på stabila och flexibla lösningar även när det kommer till pumpar och dess kringutrustning, ofta med hög aktivitet på avvikande arbetstider. Då är det viktigt att ha en säker partner som alltid är tillgänglig och som känne

Vi levererar pumpsystem för sjöfarten med hög drifttid, lång livslängd och hög kapacitet. Vi designar och levererar anläggningen och kan hjälpa till med drifttagning och underhåll i from av service avtal. Alla anläggningar kan skräddarsys efter behov, oavsett om det är en tillfällig lösning eller ett permanent system.

Hög kompetens för lösningar inom sjöfart

Med många kunder inom segmentet skepp och sjöfart har vi byggt upp en hög kompetens inom lösningar för alla applikationer. Till kunder som rederi eller andra aktörer levererar vi pumpar för applikationer så som ballast hantering, cirkulation, svart vatten och vatten distribution. Vi levererar också pålitliga pumpar för havsvatten.

Pumpar och delar, levererat ditt du befinner dig

Genom vårt breda leverantörs nätverk har vi möjlighet att leverera både pumpar och reservdelar precis där du vill. Vi samarbetar med fabriker över stora delar av världen och kan leverera direkt från fabrik. Detta minskar leveranstiden för er som kund samtidigt som vi gynnar miljön av så få transportvägar som möjligt. Även om produkter skickas direkt från fabrik följer vi givetvis upp, ger service och goda råd.

Önskar du vägledning eller hjälp med igångkörning av din nya pump kan vi erbjuda rådgivning via länk, video eller telefon.

Kontakta oss för ett samtal

Har du behov av en kompetent svensk pump leverantör som kan leverera lösningar som effektiviserar processer? Vi har kunden i fokus hela vägen och brinner för att lösa små och stora problem och uppgifter.

Kontakta oss för ett öppet samtal om vad vi kan göra för dig!

Kontakt oss