Pump och Vattenteknik kan leverera alla pumpar från YTS. Kontakta oss för mer information.

Hide Show

YTS, en ren ingenjörs konst

YTS har marknadens mest solida och kraftfulla membranpumpar sedan starten 1978.  Med sina unika lösningar som produceras under samma tak borgar alla deras patent för lång livslängd och hållbarhet. Med de olika variationerna och sin öppenhet för att lösa kunders problem gör YTS till ett säkert val av membranpumpar.

Unika utbytes pump

De extraordinära membranpumparna från YTS kan med god tillgänglighet ersätta luftdrivna pumpar från alla tillverkare. Med en hög fabriks standard och eget kvalitets säkrings system skall varje kund känna sig trygg med att välja YTS vid nästa byte av pump.

Vi på Pump och Vattenteknik står gärna till tjänst med att hitta rätt membranpump för Er applikation. Det kan vara svårt att välja mellan olika material och känna till alla fördelar och nackdelar när speciellt agressiva vätskor skall pumpas. Hör av dig till oss vi hjälper dig från tanke till installation och med efterföljande serviceavtal om detta önskas, allt för att täcka ert behov.

Världsledande helt enkelt

Ingenjörerna bakom YTS är i bland de bästa i världen och borgar för kvalité från egen kontroll av råmaterial, gjutning av membran och pumpkropp till färdig produkt men även kring utrustning tex styrningar. YTS tar än idag sedan deras första patent fullt ansvar för sina produkter och att högsta kvalitetsklass hålls hela vägen.

Maxkapacitet

YTS-pumpar är luftdrivna pumpar med kapacitet från väldigt låga flöden upp till nästan 1 kubik / min och i kombination med snabba leveranser av både pumpar och reservdelar är YTS svår slagna på membranpumps marknaden.

Alla pumpar har sina unika egenskaper och är byggda i kvalitets material för att kunna hantera alla typer av vätskor.

Alltid en lösning

Vi på pump och Vattenteknik AB hittar alltid en lösning för er applikation eller projekt. Kontakta oss redan idag med din förfrågan eller när du har en fråga.

Kontakta oss om våra pumpar från YTS så hjälper vi dig fram till den bästa lösningen.