Dränering av gruvor

I gruvor kan stora vattenmängder ställa till stopp i driften. Vikten av stabila och robusta pumpar för dränering av stora vattenmassor är en förutsättning för att arbetet skall kunna slutföras.

Skräddarsydda pumpanläggningar för gruvor

Vi på Pump och vattenteknik AB  tar oss gärna an ditt projektuppdrag med tömning av gruvor. Vi kan också skräddarsy en anläggning som Ni på egen hand enkelt kan hantera, i dessa bistår vi gärna med uppstart och utbildning av systemet.

Har du behov av ett skräddarsytt pumpsystem till gruvdrift eller funderar på vad som fungerar bäst för just din applikation? Vi har hög kompetens och klan leverera all typer av pumpar – oavsett fabrikat.

 

Undvik stillestånd med ett väl fungerande pumpsystem

Vi har ett stort urval av länspumpar med högt tryck och kan frakta stora pumpvolymer från stora djup. Pump och vattenteknik AB erbjuder pumpar, reservdelar och pumpanläggningar till både uthyrning och försäljning. Vi hjälper Er att hitta den optimala lösningen!

 

En samarbetspartner med kompetens

Pump och vattenteknik är en total leverantör av tjänster inom inom pump och anläggning och önskar att vara ett bollplank åt våra kunder dygnet runt, så hjälpen finns nära om något oförutsett skulle ske.

Har du frågor om pumpar till gruvdrift eller behov av pumpar i ditt projekt?

Ta kontakt med oss idag så hittar vi den mest optimala lösningen för dig.

Kontakt oss