Excenterskruvpumpen har en robust och solid konstruktion

Hide Show

Excenterskruvpumpen har en robust och solid konstruktion och är effektiv med högfibermedier, slam och annat kraftigt förorenade hög visköst material med eller utan torrsubstans.

Dessa skruvpumpar har en mycket god sugkapacitet och arbetar med högre tryck än andra positiva deplacementpumpar. Idealiska för applikationer som kräver ett jämnt och pulsationsfritt flöde – oavsett viskositet.

Underhåll av excenterskruvpump

För snabb och enkel rengöring kan våra pumpar öppnas utan special verktyg.  Du kommer enkelt år att ta bort rester så som trasor och fibrer. Detta säkerställer ett bra underhåll samtidigt som pumpens effektivitet och livscykel ökar.

Olika användnings områden

Våra modeller är utformade för användning för pumpning av lera slam inom reningsverk och läkemedelsindustrin där kraven på effektivitet och underhåll är extremt viktiga.

Vi levererar pumpar till utmanande projekt

När du väljer en excentrisk skruvpump är det viktigt att hitta en leverantör som borgar för kvalité, kompetens och erfarenhet. Pump och vattenteknik är här för att hjälpa dig genom hela processen, från att välja pump till serviceavtal och reservdelar.

Kontakt oss gärna för mer information eller med din beställning .