Vi har ett antal olika vattenpumpar från väletablerade och ledande leverantörer på marknaden.

Hide Show

Pumparna täcker många olika områden från brandbekämpning , bevattning, pumpning av källvatten  till vattenförsörjning av bostäder och industribyggnader.

Vi levererar också horisontellt monterade flerstegspumpar för att öka trycket vid extrema behov. Vi har produkter som täcker in hela processen kring renvatten, från dosering till distribution.

Alla våra pumpar håller hög kvalité och vissa modeller hanterar även sjövatten vilket gör att det även passar in i maritim industri och fiskodling.

Robust utrustning för krävande projekt

Våra pumpar flyttar vatten snabbt och effektivt och är konstruerade för lång livslängd och hög driftsäkerhet. Att kunna luta sig emot gedigna produkter är en förutsättning för att få goda arbetsförhållanden. Vi använder enbart robusta pumpar som uppfyller kraven för effektivitet, användarvänlighet och miljöhänsyn.

Renvattenpumpar från ledande leverantörer.

Vi erbjuder bland annat pumpar från:

Vi kan leverera: Länmspumpar, avloppspumpar, industripumpar, cirkulationspumpar, tryckstegringspumpar, renvattenpumpar ,membranpumpar och kemipumpar

Pump och vattenteknik AB levererar pumpar och tillbehör var du än har behovet eller har ditt projekt. Vi erbjuder också reservdelar, service och rena serviceavtal.

Vi hjälper dig att välja system för ditt vatten projekt

Vi har arbetat upp en hög expertis inom många typer av pumpar för industri applikationer i Sverige och i utlandet. Behöver du vägledning i samband med att hitta en lösning till ditt projekt, tveka inte att ta kontakt med oss.

Kontakta oss i dag för en offert eller mer vägledande information kring vattendistribution.