Pump och Vattentenik levererar en rad olika lösningar, ta kontakt med oss för att hitta rätt pump för dina behov

Hide Show

Vi har ett antal olika pumpar från den pålitliga och kända tillverkaren Grundfos.

Oavsett om du letar efter en effektiv cirkulationspump, vattendistrubutionspump eller en större anläggning för tryckstegring, Pump och Vattenteknik har lösningen för Er.

Grundfos är en av världens ledande pumptillverkare

Vi har Grundfos pumpar och olika anläggningar för användning inom många områden inom industri och byggnation.

Grundfos uppfyller alla behov

Oavsett energieffektiv uppgift har vi på Pump och vattenteknik AB produkten för dig. Pump systemen är gjorda för att hålla under krävande förhållanden.

Vi skräddarsyr din lösning

Att välja rätt system för just din verksamhet vilket ger Er stora besparingar i både energieffektivitet och livslängd för pumparna. Pump och Vattenteknik AB skräddarsyr tillsammans med våra partners automatiseringar till stora och små anläggningar och hjälper Er gärna att hitta den optimala lösningen för just ert projekt.

Installation och service av pumpar

Vi är en totalleverantör av tjänster relaterade till alla typer av pumpar och system. Det innebär att vi naturligtvis också hjälper till med installation, reperation, underhåll, optimering och service av nya och befintliga system. Vi erbjuder också löpande serviceavtal så att din anläggning alltid fungerar optimalt. Genom att upptäcka brister mindre brister innan det utvecklas till större problem eller i värsta fall tillbud vid en olycka.

Med regelbunden uppföljning av Er installation upptäcker vi och korrigerar små fel, vilket drastiskt minskar stillestånd.

Reservdelar och service

Även om anläggningar är producerade och standarder utformade för att ge en lång livslängd och hanterlig belastning krävs regelbundet underhåll av alla pumpar och utrustning.

Service och underhåll ökar effektiviteten och minskar reperationskostnader med detta i åyanka har vi reservdelar från alla större tillverkare.

Ta kontakt vid frågor eller om du önskar en offert.