Vattenförsörjning

Vattendistribution står inför en stor tillväxt med kontinuerlig utveckling av att hitta nya produkter och lösningar på de problem som samhället står inför. Detta tempo kräver bra lösningar och produkter.

Vi kan leverera alla typer av pumpar inom vattendistribution, allt från intagspumpar till minsta doserings applikation, inbyggt i skåp och med olika klassningar.

Vi vill vara en del av utvecklingen.

Vi på Pump och Vattenteknik AB vill vara en solid sparringpartner som bidrar till utveckling för oss och våra kunder. Vi levererar utrustning för normal drift samt för experiment och tester i alla miljöer.

Vi vet att det bästa sättet att ta reda på om något fungerar är genom testning och vi är inte rädda för att bistå Er med rätt utrustning för att nå det bästa resultatet. Möjligheten finns att hyra utrustning för test för att se vilka produkter som passar bäst för applikationerna. Det här är en utveckling som vi tycker är spännande och vill vara en del av.

En solid samarbetspartner

Vi har lång erfarenhet av pumpteknik för olika branscher och har både expertis och utrustning som behövs för att säkerställa en god drift av alla steg inom vattendistributions industrin. Från råvatten intag till hantering av slam.

Med Pump och vattenteknik AB som servicepartner inom ren vatten skall du känna dig trygg med att du får hjälpen när du väl behöver den, allt arbete utfört av erfarna och kompetenta tekniker.

Ta kontakt med oss!

Har du några frågor om hur vi kan bidra med vår expertis inom just ditt område, vill du hyra eller köpa utrustning för att testa nya metoder? Tveka inte att kontakta oss, vi tycker utvecklingen är spännande och ser fram emot att se vad som kommer att vara nästa projekt.

Skicka oss en förfrågan, så tar vi kontakt med dig.

Kontakt oss