Pumpleverantör off-shore och extrema miljöer

Offshore aktörer har en hög aktivitet och är beroende av säkra och hållbara lösningar. Eftersom de ständigt fattar från plats till plats blir det också viktigt att hitta leverantörer med stabila leveranser oavsett läge.

Vi kan leverera kvalitetsanläggningar över hela världen och har goda samarbetspartners som säkrar leveranstider på både pumpar och reservdelar.

Kvalitetsprodukter och system anpassat för offshore

För offshore levererar vi ofta membranpumpar och tryckluftsdrivna pumpar. Dessa pumpar är robusta och säkra, konstruerade för att hålla länge, enkel installation och användning. Membranpumparna kan levereras med automatisk stoppfunktion och är lämplig för både kontinuerlig drift och on/off. Vi levererar även pumpar för vattendistribution och erbjuda pumpar för alla förekommande applikationer från ledande leverantörer på marknaden.

Våra kunder offshore värdesätter leveranssäkerhet och vår expertis. Som oberoende återförsäljare har vi möjligheten att vara flexibla och tillhandahålla just det som Ni behöver, när ni behöver det. Att kunna leverera till servicefartyg är en utmaning i sig, därför samarbetar vi med fabriker över stora delar av världen och kan leverera direkt från fabrik till kund, därmed säkerställer vi att era arbetsprocesser ej stannar av.

Explosionssäkra lösningar med rätt dokumentation

Övergripande inom offshore är säkerheten och säkra lösningar hög prioriterat. Arbetsprocesser på fartyg eller ute på öppet hav medför alltid en viss explosionsrisk förknippat med gnistor, pulver och bränsle. Vi levererar produkter som uppfyller gällande EX och ATEX klassificeringar som där igenom säkerställer säkra förhållanden och processer. Alla produkter och anläggningar som vi levererar håller högsta kvalité och rätt dokumentation.

 Pump och vattenteknik är tillgängliga när du behöver det

Vi på Pump och Vattenteknik AB är alltid tillgängliga för våra kunder. Vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal och vid behov finns vi tillgängliga dygnets alla timmar.

Om du vill veta mer om hur vi kan lösa dina utmaningar och problem kan du kontakta oss här

Kontakt oss