GSM-övervakning

Pumsystemen vi levererar är ofta till för kristiska processer där långa drifts tider är nödvändigt. Få av dessa applikationer är övervakade, vi kan erbjuda övervakning via GSM för att förhindra stillestånd.

Vi vill vara en flexibel partner för våra kunder och bidra i den utsträckning som behövs – oavsett om det bara är installation eller full drifts optimering av hela anläggningen.  Kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information.

Fjärrövervakning av ditt pumpeanlegg

Med GSM-övervakning av ditt pumpsystem ökar driftsäkerheten, vilket är en trygghet för många av våra kunder.
Tjänsten innebär att pumpsystemet är anslutet till internet så sätt kan systemet självt rapportera vid avvikande värden eller om vissa komponenter slutar fungera
så att nödvändiga åtgärder kan vidtas.
Aviseringarna kan gå ut via sms eller e-post eller separat i ett separat system som är integrerat med Era andra anläggningar. Lösningen möjliggör även fjärrstyrning av systemet,
så att du kan ändra inställningarna där du befinner dig. GSM-övervakning är något vi erbjuder både vid uthyrning och köp av pumpsystem.

Vi hanterar både underhåll och dygnet runt service

Om så önskas erbjuder vi även möjligheten att ingå ett avtal där vi tar emot larmsignaler för din räkning. Då säkerställer vi också en snabb utryckning, så att eventuella problem åtgärdas utan att du behöver agera. Läs även mer om möjligheten till serviceavtal med prioriterad utryckning via Pump och Vattenteknik. GSM-övervakning levereras som en tilläggsprodukt och skräddarsys alltid efter ett samtal med Er som kund. Därmed kan tjänsten göras exakt så omfattande som du behöver eller med olika insteg beroende på veckodag, tid på året eller annat som spelar in i just Er drift. Utöver driftövervakning och utryckningar kan vi leverera tillfälligt släckvatten där det finns behov av det, temporärt eller för fast installation.

Kontakt oss for mer informasjon om GSM-overvåkning og fjernstyring av anlegg.

Kontakt oss