Pumpleverantör för bygg och anläggning

Pump och vattenteknik är en återförsäljare, installatör och servicepartner för kunder inom byggnation. Vi levererar ett brett utbud av pumpar till entreprenörer och byggföretag och kan leverera just där du har ditt projekt.

Vi är en kunskapsrik och stabil samarbetspartner för bygg och anläggning och en pålitlig leverantör för dig med permanenta eller temporära behov av pumpanläggningar.

Effektiva lösningar för bygg och anläggning.

För byggbranchen erbjuder vi lösningar inom avloppshantering, hantering av ytytvatten eller grundvatten och dränering av schakt för att nämna några. Våra pumpar ser till att ditt projekt inte stannar av.

Bygg projekt är ofta pressade på tid därför är driftsäkerheten ett fokusområde för oss. Vi önskar att vara med redan i planeringsstadiet för at kunna ge er rätt rekommendationer inför de utmaningar som ni har. Dessutom hjälper vi gärna till vid driftsättning av er anläggning.

Automation, back-up och nödströmslösningar

Vi tillhandahåller automationslösningar som gör det enkelt för våra kunder att hålla verksamheten igång. Pumparna kan levereras med reservlösningar som bildar ett skyddsnät och håller driften igång oavsett vad som händer. Det är inte alltid så att strömförsörjningen är optimal där arbetet skall utföras, vi har system som automatiskt växlar över till en nödströmsförsörjning. Vi kan också vid behov leverera dieseldrivna pumpar för projekt där det är stora fluktuationer eller sakna saknar ström helt.

Fråga oss mer om lösningar för just ditt projekt, kontakta oss redan idag!

Kontakt oss