Hög driftsäkerhet med pumpar från Pump och Vattenteknik

Pump och Vattenteknik AB är en seriös och professionell leverantör av tankar till alla typer av industrier. Vi levererar till entreprenörer, företag, myndigheter och andra yrkesverksamma inom pump. För oss är det viktigt att alla som tar del av våra tjänster eller produkter garanteras optimala och anpassade lösningar. Därför fokuserar vi på flexibilitet i vår leverans och sträcker oss utanför boxen för att göra kunderna nöjda.

Tankar och behållare för alla ändamål

Vi på Pump och Vattenteknik har lång erfarenhet av många olika tanklösningar och applikationer av processhantering inom kemi, avlopp, renvatten, livsmedel och energi. Oavsett inriktning eller behov så hittar vi den mest optimala och resistenta lösningen för just Ert projekt. Att kunna hantera och lagra media i Er process på ett bra, genomtänkt och säkert sätt är standardförfarande hos oss.

Vi arbetar med kända leverantörer i branschen för att kunna ge Er som kunder de bästa förutsättningar. Från beräkning till levererad färdig tank med korrekt dokumentation och uppstart på plats om så önskas. Våra mångsidiga tankar levereras i alla material och anpassas efter era behov gällande anslutningar för så väl inlopp och utlopp men även för extern utrustning efter era behov. Oavsett media eller volym så kan vi leverera en tank för Er applikation i material såsom rostfritt, syrafast, GAP/plast, aluminium och stål med högt ställda krav på slutprodukten.

Kompletta lösningar

Kraven och behovet kan vara många när det gäller att sätta samman en ny tanklösning inkl utrustning som pumpar, givare eller ventiler. Vi på Pump och Vattenteknik leverera kompletta lösningar som innefattar transportpumpar, doseringsutrustning i färdiga kabinett,  givare och ventiler – helt enkelt ett komplett system  nyckel färdigt med anslutande flänsar och tryckledningar – allt anpassat i material efter era krav och specifika medier.

I utsatta miljöer eller placering utomhus kan det finnas behov av att isolera tankar och kringutrustning för att stå emot väder och vind på absolut bästa sätt. Vi levererar bland annat plasttankar färdigisolerade, belagda med UV-beständig yta som ger ett motståndskraftigt skydd mot yttre påverkan.

Våra vanligaste projekt innefattar tankar som:

  • Lagrings tankar för kemi och livsmedel
  • Reaktionstankar för flockning
  • Blandnings/buffert tankar för industri applikationer
  • Plasttankar till renvatten eller sedimentärslam
  • Isolerade tankar för placering utomhus
  • Rostfria tankar för livsmedels klassade applikationer

Kontakta oss idag med ditt projekt eller hör av dig om du har funderingar kring tankar eller kringutrustning.