Ny leverans av komplett system

Vi på Pump och Vattenteknik levererar kompletta system för kemhantering. För oss är det viktigt att alla som tar del av våra tjänster eller produkter garanteras optimala och anpassade lösningar. Därför fokuserar vi på flexibilitet i vår leverans och sträcker oss utanför boxen för att göra kunderna nöjda.

Nytt komplett system på väg till kund

I dagarna leverera Pump och Vattenteknik AB  ett nytt komplett system med tankar och doseringspumpar inbyggt i kabinett allt i Plug and Play utförande för snabb och korrekt installation direkt hos kund. Efter beslut om en större ombyggnad och produktions stopp uppgraderar vi kundens process med anpassade tank- lösningar som förebygger framtida problem samt minimerar stillestånds tiden vid själva installationen.

Tankarna är total anpassade gällande höjd och bredd med utlopp och inlopp enligt önskemål samt att alla tillbehör inkluderade vid leverans så som givare och nivå vakter. Flödet på 20l/h in i fabrik säkerställs genom anpassade  doserings pumpar i PVC/PP/PVDF utförande monterade i kabinett (1000×1000) med säkerhetsventiler, pulsationsdämpare, nödstopp och avstängningsventiler som standard.

För oss är det viktigt att alla som tar del av våra tjänster eller produkter garanteras optimala och anpassade lösningar. Därför fokuserar vi på flexibilitet i vår leverans och sträcker oss utanför boxen för att göra kunderna nöjda.