Hög driftsäkerhet med pumpar från Pump och Vattenteknik

Pump och Vattenteknik AB är en seriös och professionell leverantör av pumpar till alla typer av industrier. Vi levererar till entreprenörer, företag, myndigheter och andra yrkesverksamma inom pump och vattenteknik och hjälper Er i projekt. För oss är det viktigt att alla som tar del av våra tjänster eller produkter garanteras optimal drift och driftstid. Därför fokuserar vi på flexibilitet i vår leverans och sträcker oss utanför boxen för att göra kunderna nöjda.

Har du behov av oss i ett projekt eller vill du bara prata pump? Kontakta oss så hittar vi en driftsäker lösning!

Vi levererar pumpen som ni behöver

Till skillnad från många av våra konkurrenter är vi inte bundna till specifika pumpleverantörer. Vi är en neutral aktör och kan därför välja att leverera pumparna våra kunder behöver i varje enskilt fall, oavsett vilka parametrar som är viktiga för Er. Som en seriös aktör i branschen har vi ett bra samarbete med väldigt många leverantörer och vi känner väl till de olika pumparna som finns på marknaden.

Design och rådgivning är en viktig del av vårt arbete. Olika pumpar och leverantörer har olika styrkor, och vi hjälper dig att hitta den pump som är bäst kompatibel med din verksamhet eller det projekt du ska genomföra. Med rätt pumpar, system och delar från oss kommer du att uppleva hög driftsäkerhet och en optimal grad av effektivitet.

Konkurrenskraftig pumpleverantör

För oss är det viktigt att vara konkurrenskraftig i vad våra kunder behöver, oavsett vad det är. Dialogen med kunderna är en viktig del av varje leveransprocess. Oavsett om du vill ha en solid kvalitetspump med lång livslängd, har en begränsad budget och vill ha mest för pengarna eller är tidspressad och behöver en pump snabbt så kommer vi att vara den bästa leverantören. Flexibilitet och förmågan att agera med kort varsel är en av våra absoluta styrkor. Med oss ​​i teamet får du alla projekt genomförda men på dina villkor.

Snabba leveranstider

Tillgång till rätt utrustning är avgörande för att bibehålla driftsäkerheten. Därför är det viktigt för oss att alltid leverera efter överenskommelse och säkerställa en förutsägbar leverans för våra kunder. I de allra flesta fall kan vi leverera med kort varsel. Vi har möjlighet att lagerföra produkter, slitdelar och reservdelar och har också god tillgång till produkter direkt från tillverkaren. Om det är lång leveranstid för till exempel ett skräddarsytt system kan  vi hitta en tillfällig lösning fram tills ditt system eller pump levereras.

Kontakta oss – vi löser det mesta

Här på webbplatsen presenterar vi några av de pumpar och leverantörer vi levererar mycket från. Det är dock inte så att vi bara kan leverera de produkter som anges här. Om du har ett specifikt behov som du vill att vi ska hitta en lösning på vill vi att du kontaktar oss. Vi strävar efter att alltid säga ja till våra kunder och vi vet av erfarenhet att vi kan leverera det mesta.

Obundna-fria och lyckliga, Välkommen till oss på Pump och Vattenteknik AB

Vi är redo för en utmaning – du hittar vår kontaktinformation här.